Vi vaxar med Wax Logic som är det allra senaste vaxet från Irland.

Vi arbetar med Wax Logic, ett unikt vax från Irland som ger det ett bättre resultat. Vaxet har högre arbetstemperatur än andra vaxer vilket gör att hårfollikeln öppnar sig mer och hårstrået rycks lättare ut med roten och går inte av, vilket gör att även kortare hårstrån enkelt vaxas bort. Utav detta blir det mindre smärtsamt för dig som kund jämfört med traditionell vax och dessutom är vaxet miljövänligt. Det minskar risken för inåtväxande hår och hårsäcksinflammationer.

Före vaxningen använder vi en speciell pre-wax lotion som peelar huden med hjälp av AHA syror från kiwi och jordgubbar tar bort döda hudceller och bakterier samt fett från bodylotion. Den får fram alla inåtväxande hår och rengör huden effektivt för att du ska få bästa möjliga resultat utav din vaxning. Vaxningen avslutas med en speciellt vårdande olja som doftar härligt och lämnar huden mjuk och smidig.

Att tänka på innan vaxning
Att tänka på efter vaxning
Brasiliansk vaxning
Vaxning män och kvinnor

Att tänka på innan vaxning

Innan din vaxning var nyduschad och det är bra om du torrborstar de partier du vill vaxa, då kommer vi bättre åt inåtväxta hårstrån.

Håren bör vara 4-5 mm för att komma med ordentligt, om håren är längre än 6 mm bör du ansa det något för att underlätta vaxningen. För bästa resultat rekommenderas 2 veckor efter rakning eller 4-5 veckor efter din senast utförda brasilianska vaxning.

Undvik att smörja in huden innan behandlingen och raka dig inte mellan behandlingarna. Huden får heller inte vara solbränd.

Du skall ej vaxa dig om du har infektion av svamp, virus eller bakterier, sår, sprickor eller blåsor i underlivet.

Det är inget hinder att göra en brasiliansk vaxning eller annan vaxning om du är gravid eller har menstruation. Du kan dock vara lite mer smärtkänslig än normalt. Vi håller högsta klass på noggrannhet och professionalitet samt hygien när du vaxar dig hos oss oavsett. I samband med menstruation använder du tampong vid din vaxning.

Boka Online
Tillbaka

Att tänka på efter vaxning

Efter utförd vaxning under 24 timmar mår huden bra av att avstå från parfymerade produkter, scrub och brun utan sol.

Vaxning gör huden extra känslig för sol så undvik att sola 2–3 dagar efter behandlingen.

Det är också bra att undvika aktiviteter som gör att du svettas samma dag, t.ex. träning och bastu, pool med klorerat vatten, duscha och bada inte i för hett vatten då det kan irritera tillfälligt. Duscha med svalt vatten går bra.

Undvik tajta kläder  och använd gärna bomullstrosor när du kommer på din vaxning.

De flesta kunderna upplever inte några problem efter vaxning men för vissa kan hudirritation eller lindrig rodnad uppstå , särskilt efter sin första vaxning, detta lägger sig inom ett par dygn.

Boka Online
Tillbaka

Brasiliansk vaxning med Wax Logic

Vi har en åldersgräns på 16 år för brasilianska vaxningar och utförs endast på kvinnor!

Brasiliansk vaxning innebär att man tillfälligt tar bort allt eller större delar av sitt intima hår genom att rycka hårstrået från roten.
Med Wax logic ger det ett bättre resultat och kunden upplever vaxningen som mycket mindre smärtsamt jämfört med traditionell vax och dessutom är vaxet miljövänligt.

Den högre vax-temperaturen gör också att hårsäckarna öppnar sig mer och hårstrået rycks lättare ut med roten och går inte av, vilket gör att även kortare hårstrån enkelt kan vaxas bort. Detta minskar risken för hårsäcksinflammationer samt inåtväxande hår.

Typ av vaxning Tid Pris
Brasiliansk vaxning 30 min 500:-
Brasiliansk vaxning + hela benen 50 min 995:-
Brasiliansk vaxning + halva benen 45 min 795:-
Vaxning av stjärten 15 min 295:-
Boka Online
Tillbaka

Vaxning för kvinnor och män

Typ av vaxning Tid Pris
Hela ben 30 min 695:-
Hela ben inkl bikinilinje 50 min 795:-
Halva ben 20 min 395:-
Halva ben inkl bikinilinje 30 min 590:-
Lår 30 min 395:-
Bikinilinje 20 min 350:-
Bakdel/rumpa 20 min 300:-
 Svank 20 min 250:-
Axiller, armhålor 15 min 290:-
Hela armar 30 min 390:-
Halva armar 20 min 350:-
Rygg inkl axlar 30 min 695:-
Bröst inkl mage 30 min 695:-
Maglinje 15 min 195:-
Överläpp eller haka 15 min 250:-
Överläpp och haka 15 min 350:-
Ansikte 30 min 450:-
Ögonbryn 15 min 250:-
Näshår 15 min 195:-
Boka Online
Tillbaka