Världens bästa och mest långvariga solbränna!

VANI-T: s professionella spraytanning sortiment är efterfrågad och älskad den är känd för sin off-the-beach glow. Det är bevisat att den bleknar 80% bättre än andra ledande märken.

Om Vani-T
Minetan
Hur Spaytanning fungerar
Förberedelse innan
Sessionen
Efter Tanning
Pris Spraytanning

Om VANI-T

Den mest trovärdiga och långvariga solbränna. Håller bevisat bättre än andra ledande märken. Vår spraytanning formula döljer celluliter, hudbristningar och du kommer att känna dig tunnare och sexigare.

Vani-T har tre helt unika, naturliga och ekologiska baserade cosmeceutical formler för de mest kräsna kunder:

  • inga orange toner (grönt pigment)
  • långvarig och bleknar jämnt
  • autentisk kakao brun färg
  • ingen avslöjande lukt
  • intensivt återfuktande

Naturliga och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet som garanterar en vacker solbränna utan skadliga solstrålar. Miljontals människor världen över använder de kända Vani-T tanning produkter.

En behandling varar i ca 5-7 dagar (beroende på hudtyp) och om du tar hand om din hud genom att återfukta varje dag.

En del kan uppnå en tan upp till hela 10 dagar beroende på före och efterskötseln.

För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan.

Boka Online
Tillbaka

Hur spraytanning fungerar

Din kropp besprutas med en lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun.

Informera oss om eventuella frågor eller andra problem du kan ha haft med andra Brun utan sol-produkter.

Tanning processen tar 10 minuter och sedan torkar färgen ca 4 minuter.

Ta med underkläder, eller en bikini för din tanning. Med eller utan överdel är helt valfritt.

Vi använder endast:

VANI-T Velocity The Worlds nr 1 Snabb Tan…
Velocity är världens snabbaste, mest långvariga solbränna, garanterat! Med kliniskt bevisat resultat ger Velocity en djup och snabb solbränna på så lite som en timme.

Du kan duscha redan efter 1-4 timmar, beroende på hur stark nyans du vill ha, 1 tim (ljusbrun), 2 tim (mellanbrun), 3-4 tim (mörk solbränna).
En behandling varar i ca 5-7 dagar (beroende på hudtyp). För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan.

Boka Online
Tillbaka

Minetan

Professionella spraytans för varje hudton

Minetans Professional Spray Tan Mists ger de snabbaste, mörkaste, mest hållbara resultaten som finns tillgängliga idag. MineTans 1(HT) Formula med snabbverkande ingredienser och Quad Bronzing Technology är kombinerad med kraftfulla antioxidanter och rika, lyxiga oljor, fruktextrakt och silkesproteiner. Detta hjälper brännan att utvecklas snabbare, absorberas djupare i huden och skapar en mörk, naturlig bränna som räcker längre. Kombinationen av naturliga ingredienser och näringsrika växtextrakt ger flera fördelar för huden, inklusive vitaminer och antioxidanter som boostar hudens glow.

ÅTERFUKTANDE MULTIVITAMINER – UTAN ORANGE TON – SNABBTORKANDE – OPARFYMERAD UTAN BRUN UTAN SOL-LUKTEN

Alla produkter är gjorda av naturliga, PETA-godkända ingredienser, eftersom vi bryr oss lika mycket om vad produkterna innehåller, som vad produkterna gör.

Boka Online
Tillbaka

Förberedelse innan Spraytanning

Innan spraytanning se till att du duschar och skrubbar kroppen. Använd inte en oljebaserad skrubb. Dessa typer av skrubb lämnar en rest som blockerar tanningprocessen. Se till att din kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fula fläckar. För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning.

Använd helst mörka och så löst sittande kläder om möjligt. Om du bär ljusa kläder, kan det färga av sig på insidan av dina kläder. Detta går att tvätta ur de flesta material. Färg är vattenlöslig och tvättas bort i 30 grader. För att undvika fläckar på fötterna, använd flip-flops eller lösa sandaler. Inga strumpor eller stövlar direkt efter tanning. Ta med underkläder, eller en bikini för din tanning.

Boka Online
Tillbaka

Sessionen

Terapeuten kommer att ge ett förslag angående nyansen och kommer sedan därefter att välja rätt färg för din hudtyp. Informera din terapeut om eventuella hud frågor eller andra problem du kan ha haft med andra Brun utan sol-produkter.

På kundens begäran kommer terapeuten använda en skyddande fuktkräm för manikyr, pedikyr och torra hudområden. Tanning processen tar 10 minuter och sedan torkar färgen på ca 4 minuter.

Oroa dig inte om dina händer och fötter är ljusare än resten av kroppen. Dessa områden är avsiktligt sprayat lätt eftersom dessa kroppsdelar utvecklar mer färg och om för mycket vätska appliceras kommer det att se onaturligt ut.

Boka Online
Tillbaka

Efter tanning

Efter spraytanning, vänta 1 till 4 timmar innan du duschar (observera med Velocity kan du duscha redan efter: 1 tim (ljusbrun), 2 tim (mellanbrun), 3-4 tim (mörk solbränna). OBS! din solbränna kommer att fortsätta att fördjupas efter duschen.

Om du märker några brister på huden innan din första dusch, är det troligen pga att du haft åtsittande kläder. Kom ihåg att tvätta bara handflatorna efter första spraytanningen. Försök inte att fixa fläckar som kan uppstå av vattenstänk från handtvätt. Under din första dusch kommer överskottet av färgen rinna av.

Duscha under ljummet vatten och se till att inte gnugga kroppen i duschen. Klappa/dutta kroppen med en mjuk handduk därefter. Vänta med att utöva fysiska aktiviteter efter spraytanning. Använd tvål endast när det är nödvändigt.

Skrubbning, peeling, rakning och vaxning gör att solbrännan bleknar snabbare.

Simning och blötläggning i pooler, badtunnor och saltvatten torkar ut huden och förkortar livslängden på din solbränna. Ju mer du återfuktar desto längre varar din solbränna. Använd gärna en brun-utan-sol-produkt hemma för att underhålla färgen. Under veckan efter spraytan, försök att undvika att använda exfolierande (skrubb) produkter. Dessa produkter förkortar livslängden för din solbränna. Använd endast dem innan en spraytanning eller för att ta bort resterna av en gammal solbränna.

Precis som alla skönhetsrutiner är goda förberedelser viktiga. Hudvård och underhåll krävs för att få det bästa resultatet.

Efter ca 5 dagar då färgen börjar avta gradvis kan det uppstå ojämna partier på överkroppen som är ett resultat av att gamla hudceller lossnar, avlägsna detta med en skrubbvante el handduk när du duschar. Skrubba dig med Vani-T Tan Eraser mellan dina spraytan besök. Tan Eraser hjälper till att speeda upp exfolieringen i duschen på nolltid!

Duscha inte bort din tan i onödan, välj Vani-T Body Shampoo (Body Wash) som inte bleker din tan och förlänger tannens livslängd radikalt.
Skapa en Ultra Dark Tan hemma med Vani-T Brazilian Bronze self tanning mousse. Super populära moussen från Vani-T som är ett måste för alla som vill ha en den mörkaste nyansen snabbt och enkelt!

Boka Online
Tillbaka

Priser Spraytinning med VANI-T Velocity eller Minetan

Typ av behandling Tid Pris
Helkropp och ansikte 15 min 450:-
2 personer Helkropp och ansikte (Tänk på att ni kommer att vara i samma rum samtidigt under 15 min) 15 min 700:-
Halvkropp 15 min 350:-
Ansikte och dekolletage 15 min 200:-
Helkropp och ansikte “Bröllopsfärgen” 15 min 450:-

Vi säljer VANI-T och Minetan produkter för hemmabruk

Boka Online
Tillbaka