Cytocare skinbooster är en intensiv och unik behandling som återfuktar hudens kvalitet på djupet.

Genom att injicera hyaluronsyra tillsammans med en vitamincocktail återfuktas din hud varsamt inifrån. Skinbooster är en hudföryngringsbehandling som ger ett hållbart resultat.

Om Cytocare

Ålder, solexponering, rökning och ärftliga faktorer påverkar vårt åldrande. Det ämne som bevarar hudens ungdomliga utseende är hyaluronsyra. Det minskar i kroppen när vi åldras. Förlusten av hyaluronsyra gör att huden tappar sin elasticitet, normala hudton och styrka, vilket skapar rynkor. Att föryngra huden tar tid. Man måste bygga upp och återställa den naturliga förlusten av hyaluronsyra stegvis. Därför utförs en skinbooster som en kur om totalt fyra behandlingar.

Vad innebär en kur?
Var är den mest lämpad?
Pris på Cytocare

Vad innebär en kur?

En kur innebär tre behandlingar med tre-fyra veckors mellanrum. En uppföljande behandling sker sedan efter tre månader.

Små mängder av vätskan injiceras med en tunn nål med fem millimeters mellanrum. Behandlingen tar 30 minuter per behandlingsområde.

Huden får ett friskare och yngre utseende eftersom man med injektionen förbättrar hudens elasticitet på djupet. Behandlingen medför en fin, slät och återfuktad hud med långt behandlingsresultat.

Boka Online
Tillbaka

Var är den mest lämpad?

Skinbooster lämpar sig väl på områden såsom ansikte, dekolletage, hals och ovansidan av händerna.

Den är effektiv mot till exempel kråksparkar, acne-ärr och rökrynkor samt hyperpigmentering/pigmentfläckar. Behandlingen förbättrar hudkvaliteten och ger huden mer spänst och lyster.

Behandlingen omfattar 3 behandlingar med tre veckors mellanrum.

Boka Online
Tillbaka

Cytocare pris

Cytocare behandling Volym ml Pris
1 behandling 5 ml 2500:-
3 behandlingar 5 ml 6000:-
Boka Online
Tillbaka