Radiofrekvensbehandlingar passar för dig som vill ha synliga resultat efter första behandlingen

Ansiktslyft och Cellulitbehandling med Radiovågor

Huden blir både slätare och finare

ANSIKTE & KROPP –Icke-kirurgisk ansiktslyftning

Hudföryngring med radiofrekvens
RF-Radiovågor Massage
Pris för Radiovågs behandling
RF Radiovågor – före & efter operation (Lymfdränage)

Hudföryngring med radiofrekvens

Radiofrekvensbehandlingar passar för dig som vill ha synliga resultat efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare!

Elmac Color RF är en skön och effektiv behandling för huduppstramning, som ger huden ökad spänst och härlig lyster.

Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om samt på alla olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och icke-kirurgisk metod. Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud, rynkor och bristningar.

Behandlingen inkluderar rengöring och individuellt anpassade produkter som passar just din hudtyp. Behandlingen görs oftast som en kur på 5 gånger för bäst resultat, men kan även göras som singel behandling om man vill ha en uppfräschning.

Behandlingsområden – ANSIKTE OCH KROPP

 • Huduppstramning, Ansiktslyft, Hals, Dekolletage
 • Rumpa, Lår, Insida lår, Mage, Rygg
 • Ökad elasticitet , Ökad lyster
 • Insida armar
 • Lifting-Hudföryngring och lyft Ansikte, blodcirkulationen
 • Acne, Rosacea och Couperoser
 • Ytliga cellulite, Slapp hud och fettreducering
 • Strie och ärr
 • Fina linjer och rynkor på Ansiktet och Cellulär förnyelse
 • Lymf- och blodcirkulation
 • Idrottsmedicin, Anti-stress, avslappningsmassage behaglig värme

Kontraindikationer med RF-Lifting:

 • Gravida och under amning
 • Hjärtproblem eller blodpropp
 • Proteser
 • Öppna sår
 • Diabetes
 • Epilepsi 
Boka Online
Tillbaka

RF-Radiovågor Massage

RFbehandling mot stela och spända muskler för ansikte, rygg, axlar och nacke. RF-massagen inleds med att värma upp huden och musklerna och gör dem mjukare och mer elastiska.

RF- Energin är en effektiv massagebehandling. Det är en vetenskapligt utvecklad metod som är säker och väl beprövad mot muskelspänningar. RF-Metoden består av högteknologisk apparatur med specialutvecklade massagekrämer. RF-massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen med apparaturen tillsammans med manuell massage gör att du kommer djupare ner i vävnaden och får det lättare att släppa på eventuella spänningar. Det är möjligt med RF-color- apparaturen att ge djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Med hjälp av handtagets applikator och specialutvecklade massagekräm  masseras området så huden mjukas upp.  Sedan arbetas det växelvis med RF-Liftings apparaturen med manuell massage. Detta ökar syreupptaget i cellerna och minskar koldioxiden. PH-värdet förbättras och kroppens egen läkningsprocess triggas igång. Lymfsystemet främjas och eventuella inflammationer minskas. Det sker en minskning av fria radikaler och eventuell mjölksyra och slagg reduceras. patienten får en fantastisk massagebehandling som mjukar upp musklerna på djupet samtidigt som eventuell smärta minskas på behandlingsområdet. Dessutom förbättrar RF rehabiliteringsförmågan på områden där skador uppkommit av någon fysisk aktivitet med 50% visar dokumenterade studier.

Boka Online
Tillbaka

Pris för radiovågsbehandling

Radiovågsbehandling RF Tid Pris
Hudföryngring Ansikte / och hals 30 min 1 100:- / 1 900:-
Hudföryngring Ansikte, Hals och Dekolletage 45 min 2 500:-
Hudföryngring Dekolletage 30 min 1 295:-
Hudföryngring hals eller händer 30 min 995:-
Cellulitbehandling eller Strier med Radiofrekvens 45 min från 995:-
Massage med Radiofrekvens 30 min 695:-
Boka Online
Tillbaka

RF Radiovågor – före & efter operation (Lymfdränage)

0min
Längd
0:-
Pris

Vid köp av 5 beh. ges 10% rabatt Vid köp av 10 beh. ges 15% rabatt

RF-massage används både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter som uppkommer i samband med fettsugning försvinna fortare. Antalet behandlingar är individuellt anpassade och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor.

Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktig för att bibehålla och snabba på resultatet. En positiv bieffekt av behandlingarna är att immunförsvaret stärks och kroppens slaggprodukter och gifter får det lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare efter behandlingarna.

RF-massagen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt som ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hudstruktur.

Boka Online
Tillbaka

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.