Våra nya pHformula behandlingar och hudvårdsprodukter! pHformula är den första pharma-cosmeceutical hudvårdsserien, som är ett resultat av ett innovativt samarbete mellan cosmeceutical och medicinska produkter. Detta unika skin resurfacing system fokuserar på ett antal hudproblem inklusive för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk hudrodnad (rosacea). Kemisk peeling som ger fantastiska resultat.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.
pHformula – är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud.
pHformula – är en liten serie med få produkter som kompletterar din vanliga hudvårdsserie: 10 försäljningsprodukter (även i refill). Unik, mångsidig kombination av dermatologiska 30 minuters behandlingar med ytterst effektiva resultat.
Receptfri pharma-cosmeceutical hudvård.

Välkommen in så berättar vi mer!!