Nimue är världsberömt för sin anti-age teknologi.

I varje behandling ingår en hudanalys där vi noggrant tittar på din hud.
Utifrån analysen samt dina önskemål skräddarsyr vi behandlingen så att den passar just dina behov.
Efter din behandling får du ett behandlingsprogram med råd och tips om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud, både inifrån och utifrån, samt rekommendation av produkter och behandlingar. I alla behandlingar nedan används produkter från Nimue Skin Technology.

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig, kontakta oss för rådgivning innan bokning på info@renewskin.se

Välkommen att boka din behandling!

Om Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är Nimue välkända för deras överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (Miljöpåverkad hud, Hyperpigmenterad hud, Problemhud & Interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (Anti-age, Återställande, Anti-oxidanter & Avancerat solskydd).

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Nimue grundades 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett avancerat hudvårdsmärke känt för sina innovativa formula baserade på den effektiva kombinationen av noggrant utvalda ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som ett dynamiskt märke och trendsättande innovatör fortsätter vi att tillfredsställa den alltmer krävande hudvårdsmarknaden med vår unika förståelse, filosofi och koncept.

Nimue – den nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som levererar aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiva behandlingar och bibehållande av normal hud.

Nimue Konsultationsbehandling – 30 min – 450:-
Ansiktsbehandling Djuprengörande inkl AHA – 60 min – 895:-
Ansiktsbehandling Klassisk inkl AHA – 75 min – 995:-
Ansiktsbehandling Lyx inkl Frans & brynfärgning och brynplock – 90 min – 1 495:-
Ansiktsbehandling Man – 60 min – 895:-
Ögonbehandling – 30 min – 695:-
Tillval vid ansiktsbehandlingar

Nimue Konsultationsbehandling

0min
Längd
0:-
Pris

Välkommen att boka en nimue-konsultation då en hudanalys utförs. Efter konsultationen får du ett utförligt behandlingsprogram med råd om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud samt rekommendation av försäljningsprodukter och salongsbehandling.

I behandling ingår: Rengöring, hudanalys, enzympeeling samt avslutande produkter.

OBS! Vid köp av minst 3 produkter drar vi av 50% på behandlingen.

Boka Online
Tillbaka

Ansiktsbehandling Djuprengörande inkl AHA

0min
Längd
0:-
Pris

En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat som passar hud med orenheter. Passar även bra för dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer. I behandlingen använder vi beprövade medicinska produkter från Nimue som har mycket bra effekt på Acne.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra, TDS-ampull/serum, ansiktsmask, massage av armar och händer samt avslutande produkter. Rekommenderas c:a var 5:e vecka vid problemhy.

Boka Online
Tillbaka

Ansiktsbehandling Klassisk inkl AHA

0min
Längd
0:-
Pris

En komplett ansiktsbehandling som kontrollerar och avlägsnar döda hudceller, stimulerar cellgenerering och förbättrar hudstrukturen. Söker du en klassisk ansiktsbehandling så är denna för dig.

AHA-behandling som kraftfullt men skonsamt behandlar din hud och ger dig en elastisk och fräsch hud med en hög fuktnivå. Behandlingen bygger upp huden och ökar hudens lyster, ger en finare hudstruktur samt bleker pigmentering, avlägsnar döda hudceller, ger en förbättrad hudyta samt stimulerar cellförnyelsen.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra, TDS-ampull/serum, massage av ansikte, nacke, dekolletage och axlar, TDS-ampull/serum, ansiktsmask, massage av armar och händer samt avslutande produkter.

Boka Online
Tillbaka

Ansiktsbehandling Lyx inkl Frans & brynfärgning och brynplock

0min
Längd
0:-
Pris

En lyxigt exklusiv Anti-age behandling för dig som vill ha det lilla extra. I behandlingen ingår fantastiska specialmasker, Collagen Face mask som återfuktar, reparerar, motverkar åldrandet och ger huden mycket fukt vilket reducerar linjer och rynkor eller Alginate Peel-off mask som återfuktar, lugnar och mjukgör huden.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra tillsammans med lämplig Super Fluid, frans- och brynfärgning och brynplock, TDS-ampull/serum, massage av ansikte, nacke, dekolletage och axlar, specialmask anpassad efter hudtyp, massage av armar och händer samt avslutande produkter.

Boka Online
Tillbaka

Ansiktsbehandling Man

0min
Längd
0:-
Pris

Ansiktsbehandling man är en resultatinriktad hudvårdserie med produkter utvecklade utifrån männens specifika behov. AHA-behandling som kraftfullt men skonsamt behandlar din hud och ger dig en elastisk och fräsch hud med en hög fuktnivå. Behandlingen bygger upp huden och ökar hudens lyster, ger en finare hudstruktur samt bleker pigmentering, bort döda hudceller, ger en förbättrad hudyta samt stimulerar cellförnyelsen.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra, TDS-ampull/serum, ansiktsmask, massage av armar och händer samt avslutande produkter.

Boka Online
Tillbaka

Ögonbehandling

0min
Längd
0:-
Pris

En professionell ögonbehandling som är utvecklad för den känsliga ögonzonen. Behandlingen har en dränerande effekt och ger en intensiv återfuktning för huden runt ögonen samt minimerar fina linjer och rynkor.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling kring ögonområdet, TDS-ampull/serum, ögonmassage, collagen ögonmask samt avslutande produkter.

Boka Online
Tillbaka

TILLVAL I SAMBAND MED ANSIKTSBEHANDLINGAR

Fransar och bryn

Behandling Pris
Frans- och brynfärgning inkl plockning 350:-
Färgning av fransar eller bryn 200:-
Färgning av bryn inkl plockning 300:-
Plockning och formning av bryn 150:-

Nimue masker

Mask Pris
Collagen Ögonmask (för trötta svullna ögon som minskar fina linjer, återfuktar och ger en uppfräschande effekt) 195:-
Collagen Face mask (Intensiv djup återfuktning, fyllighet i huden med en kylande och uppstramande effekt) Passar alla hudtyper! 250:-
Alginate peel-off mask (återfuktar, lugnar och skapar en jämn struktur) Passar alla hudtyper! 250:-

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 09.00-12.00 mot uppvisande av id-handling.

.