Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden.

Det ger en renare, mjukare och jämnare hudstruktur. Passar en fet och oren hy, stora porer, pigmentförändringar, reducerar fina linjer samt solskadad och åldrad hud.

Microdermabrasion – 45 min – 895:-
Microdermabrasion ink AHA-syra – 45 min – 995:-
Vad är microdermabrasion?
Vad är fördelarna med microdermabrasion behandling ?
Finns det några risker med microdermabrasion?

Microdermabrasion

0min
Längd
0:-
Pris

Vid köp av kur betala för 5 behandlingar och få 6:e gratis!

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Ger en renare, mjukare och jämnare hudstruktur. Passar en fet och oren hy, stora porer, pigmentförändringar, reducerar fina linjer samt solskadad och åldrad hud.

Microdermabrasion kan också användas som en uppfräschnings behandling och passar både män och kvinnor och kan utföras året om. Behandlingen utförs med 7-10 dagars mellanrum.

I behandlingen ingår: Rengöring, slipning av huden, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, arm- och handmassage, ögonkräm, serum, creme samt UV-skydd.

Boka Online
Tillbaka

Microdermabrasion inkl AHA-syra

0min
Längd
0:-
Pris

Rygg, Mage eller Armar

Vid köp av kur betala för 5 behandlingar och få 6:e gratis!

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Ger en renare, mjukare och jämnare hudstruktur. Behandlingen utförs med 7-10 dagars mellanrum.

I behandlingen ingår: dubbelrengöring, slipning av huden, AHA-syra och avslutande creme.

Boka Online
Tillbaka

Vad är microdermabrasion behandling

Microdermabrasion behandlar en lång rad hudproblem så som linjer, rynkor, glåmig, uttorkad, solskadad, och oelastisk hud som har tilltäppta porer, acne och acneärr. Även förbättring av olika bristningar.

Behandlingen är en säker och kontrollerad metod som tar fram ny underliggande hudvävnad genom att försiktigt exfoliera hudens yttre lager. Blodflödet stimuleras vilket i sin tur underbygger, reparerar och ger elasticitet i huden. Resultatet blir en tydlig föryngrad och förstärkt hud på ansikte, hals och kropp.

Microdermabrasion använder ett milt vakuumsug och har därmed även en omedelbart lyftande verkan på trötta muskler. Det är som en “workout” för ansiktet. Behandlingen kan användas över hela kroppen, i synnerhet på knottriga armar, inåtväxta hår i exempelvis bikiniområdet, orenheter och ärrbildningar på kroppen. Microdermabrasion ger ett direkt synbart resultat men för att uppnå maximal effekt är flera behandlingar att rekommendera.

Boka Online
Tillbaka

Vad är fördelarna med microdermabrasion behandling

  • Microdermabrasion är en skonsam och smärtfri behandling utan läkningstid.
  • Behandlingar kan utföras på 40 minuter – t.o.m. under en lunchrast.
  • Det finns i stort sätt ingen risk för allergisk reaktion och behandlingar skräddarsys till alla hudtyper och alla hudnyanser.
  • Behandlingen är prisvärd, ger snabba resultat och fortsatta resultat sker gradvis under en serie behandlingar med en behandling var 7:e eller 10:e dag.
  • Det finns inga långvariga biverkningar som förknippas med behandlingen.
  • Vakuumfunktionen ger ökad elasticitet och muskelspänning, och skapar naturligt kollagen som hjälper din hud att se fantastisk ut helt utan kemiska ingredienser.
Boka Online
Tillbaka

Finns det några risker med microdermabrasion?

En korrekt utförd behandling av en utbildad hudterapeut kommer inte att resultera i något annat än att huden känns en aning stram, med enskilda fall av svag rodnad. Det är därför viktigt att använda en bra hudkräm och solskyddsfaktor. De här symptomen försvinner vanligtvis inom 24 timmar.

Om du har problemhud och lätt för att utveckla akne eller pormaskar kan behandlingen i vissa fall utlösa detta. Detta är dock ingenting att oroa sig över, det visar tvärtom att behandlingen har verkan. Det här är en inledande fas som kommer att avta och resultaten blir synligare med fler behandlingar.

Om du har väldigt mörk hy kan en högre intensitet i slipningen ge en ojämn blekningseffekt därför utför man en lägre intensitet grad under din behandling för bästa resultat.

Boka Online
Tillbaka

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.