En unik hudvårdsserie i framkant

DrK Dermal Health Care är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras.

DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

DrK Dermal Health Care

  • Minskar inflammation och skapar optimalt välmående i hudens mikrobiom och barriär.
  • 3 hudvårdsprodukter i den dagliga hudvårdsrutinen och som vid behov kan kompletteras med valfri hudvårdsserie.
  • Kan kompletteras till alla andra hudvårdsserier – du kommer dessutom att få mer effekt av din befintliga serie
  • Produkterna kan användas vid perioral dermatit, rosacea, olika typer av eksem, vid medicinering av Isotretinoin, tetralysal…
  • En hudvårdsserie för alla.
  • DrK består av sju produkter; en rengöringsgel, ett återfuktande serum samt fem serum som alla inriktar sig på olika områden (varav ett är för barn). De går att använda var för sig eller tillsammans. Hur man använder dem skiljer sig lite från annan hudvård, där man ju oftast ska ta serumet efter rengöringen men före dag-/nattkrämen. Här ger du huden fukt först för att den ska bli mottaglig och sedan påför man sitt utvalda serum.
  • Produkterna innehåller inga tillsatser av färg, tvål, parabener, doft eller petrokemiska ingredienser.