Leverfläckar eller födelsemärken samt hudförändringar kan upplevas som missprydande. Vissa människor väljer därför att ta bort förändringarna.

Innan behandling är det dock viktigt att undersöka förändringarna hos vår Leg läkare. Vi hjälper dig att, i lokalbedövning, ta bort godartade hudförändringar såsom födelsemärken och fettknölar.

Om hudförändringar

Om leverfläckar/födelsemärken
Pris för borttagning

Om leverfläckar/födelsemärken

En leverfläck (naevus) är ett litet område av huden som är extra pigmenterad och därför syns som en mörk prick eller fläck.

Alla vuxna har leverfläckar. De första börjar synas under första levnadsåren, och sedan uppkommer fler och fler under uppväxtåren fram till ungefär 30-års åldern. Leverfläckar kan ha många olika utseenden.

Många människor har svårt att skilja mellan leverfläckar (naevus) och övriga hudförändringar. Det är därför viktigt att ALLA hudförändringar bedöms av våran läkare, innan man bestämmer sig för att låta behandla dessa.

Undvik direkt stark sol på området så länge det är rosa. Täck med färgat stift, solskyddsfaktor eller plåster om du skall sola.

Boka Online
Tillbaka

Pris för borttagning

 

Borttagning av Tid Pris
Godartad hudförändring / födelsemärke, 1 st 30 min 1 500:-
Borttagning av födelsemärke, 2 st 30 min 2 500:-
Borttagning av födelsemärke, 3 st 30 min 3 000:-

 

Boka Online
Tillbaka