Bristningar / Slapp hud / Föryngring / Ärr

Vi påverkas alla av ljus. Ljusterapi är en relativt ny behandling med mycket intressanta resultat både när det gäller att föryngra vår hud och för att behandla akne och hudbristningar. Man har till och med hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f.kr, som beskriver ljusets läkande egenskaper. Och visst är det så – vi blir alla påverkade av ljus.

Vad är Bio Light Therapy
Exempel på behandlingar
Behandling, resultat och pris

Vad är Bio Light Therapy

Bio Light Therapy är samverkan mellan ljus som tillförs genom lysdioder (LED), för att aktivera cellreceptorer och orsakar dem att producera kollagen eller föröka sig. Tidigare har laser varit de enda produkt som kunnat framställa ljus med våglängder som får vår hud att hjälpa sig själv eller avsevärt korta ner läkningsprocesser. Behandlingar som sårläkning, hudföryngring eller nygenerering av hudceller är nu möjligt.

Med kombinationer av olika ljusfrekvenser kan man öka kroppens egen framställning av nödvändiga substanser som kollagen, elastin mm. Enkelt skulle man kunna påstå att det är solsken utan den bestrålning man inte vill ha. Ett helt naturligt sätt att optimera hudens förmåga till att ta hand om sig själv. Lampan har totalt 1260 high power LED lampor och kan ställas in för behandlingar med fasta behandlingar med rött, blått eller gult ljus, det går även att ställa in kombinationer.

Studier bekräftar att samma LED-energi kan används för att hämma kollagenbildning, vilket kan vara användbart vid behandling av ärr. Genom att manipulera våglängderna, kan man behandla cellerna med olika ändamål.

Boka Online
Tillbaka

Exempel på behandlingar

Rött ljus: Anti-aging, rosacea, rodnad, stimulerar kollagen, jämnar ut huden.

Blått ljus: Acnebehandling, anti-inflammatoriskt ljus.

Gult ljus: Föryngring av huden, förbättrar lymf- och blodcirkulationen.

Röd + Blå: Effektiv acnebehandling, rensar och slätar ut huden, antiinflammatorisk verkan. Antibakteriell, minskad risk för ärrbildning.

Röd + Gul: Minska fina linjer och rynkor, tydliga fläckar och prickar, ökar produktionen av kollagen och elastin samt ger en föryngrande effekt på huden.

Blå + Gul: Acne behandling samt ger en jämnare hud.

Röd + Blå + Gul: Anti-aging, föryngring och jämnare hudton.

  • Reducerar rynkor
  • Hudföryngring
  • Reducerar bristningar
  • Reducerar ärr
  • Acne Behandling
  • Reducerar pigmentfläckar & åldersfläckar
  • Förbättrar stressad hud
Boka Online
Tillbaka

Behandling, resultat och pris

En behandling tar 20 min i lampan. Det kommer att krävas minst 6 behandlingar för att man skall få ett bra resultat.

Behandlingarna görs 2 ggr/vecka. Vid t.ex acne kommer symtomen att förvärras i några dagar för att sedan gå tillbaka och försvinna.

Resultatet räcker upp till 2 år!

Typ av behandling Tid Pris
1 behandling 20 min 600:-
Kur på 10 gånger á 20 min 5 400:-
Boka Online
Tillbaka