Våra avancerade behandlingar

 

Microdermabrasion – 45 min – 895:-
Microdermabrasion ink AHA-syra – 45 min – 995:-
Vad är microdermabrasion?
Vad är fördelarna med microdermabrasion behandling ?
Finns det några risker med microdermabrasion?
Intraceuticals Oxygenlift – 45 min – 1395:-
Vad är Intraceuticals Oxygenlift?
Är det anpassat efter hudtyp?
Hudföryngring med radiofrekvens
Till vem passar behandlingen?
Hudföryngring med radiofrekvens
Pris för Radiovågs behandling
RF Radiovågor – före & efter operation

Microdermabrasion

0min
Längd
0:-
Pris

Vid köp av kur betala för 5 behandlingar och få 6:e gratis!

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Ger en renare, mjukare och jämnare hudstruktur. Passar en fet och oren hy, stora porer, pigmentförändringar, reducerar fina linjer samt solskadad och åldrad hud.

Microdermabrasion kan också användas som en uppfräschnings behandling och passar både män och kvinnor och kan utföras året om. Behandlingen utförs med 7-10 dagars mellanrum.

I behandlingen ingår: Rengöring, slipning av huden, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, arm- och handmassage, ögonkräm, serum, creme samt UV-skydd.

Boka Online
Tillbaka

Microdermabrasion inkl AHA-syra

0min
Längd
0:-
Pris

Rygg, Mage eller Armar

Vid köp av kur betala för 5 behandlingar och få 6:e gratis!

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Ger en renare, mjukare och jämnare hudstruktur. Behandlingen utförs med 7-10 dagars mellanrum.

I behandlingen ingår: dubbelrengöring, slipning av huden, AHA-syra och avslutande creme.

Boka Online
Tillbaka

Vad är microdermabrasion?

Microdermabrasion behandlar en lång rad hudproblem så som linjer, rynkor, glåmig, uttorkad, solskadad, och oelastisk hud som har tilltäppta porer, acne och acneärr. Även förbättring av olika bristningar.

Behandlingen är en säker och kontrollerad metod som tar fram ny underliggande hudvävnad genom att försiktigt exfoliera hudens yttre lager. Blodflödet stimuleras vilket i sin tur underbygger, reparerar och ger elasticitet i huden. Resultatet blir en tydlig föryngrad och förstärkt hud på ansikte, hals och kropp.

Microdermabrasion använder ett milt vakuumsug och har därmed även en omedelbart lyftande verkan på trötta muskler. Det är som en “workout” för ansiktet. Behandlingen kan användas över hela kroppen, i synnerhet på knottriga armar, inåtväxta hår i exempelvis bikiniområdet, orenheter och ärrbildningar på kroppen. Microdermabrasion ger ett direkt synbart resultat men för att uppnå maximal effekt är flera behandlingar att rekommendera.

Boka Online
Tillbaka

Vad är fördelarna med microdermabrasion behandling

 • Microdermabrasion är en skonsam och smärtfri behandling utan läkningstid.
 • Behandlingar kan utföras på 40 minuter – t.o.m. under en lunchrast.
 • Det finns i stort sätt ingen risk för allergisk reaktion och behandlingar skräddarsys till alla hudtyper och alla hudnyanser.
 • Behandlingen är prisvärd, ger snabba resultat och fortsatta resultat sker gradvis under en serie behandlingar med en behandling var 7:e eller 10:e dag.
  Det finns inga långvariga biverkningar som förknippas med behandlingen.
 • Vakuumfunktionen ger ökad elasticitet och muskelspänning, och skapar naturligt kollagen som hjälper din hud att se fantastisk ut helt utan kemiska ingredienser.
Boka Online
Tillbaka

Finns det några risker med microdermabrasion?

 

0min
Längd
0:-
Pris

En korrekt utförd behandling av en utbildad hudterapeut kommer inte att resultera i något annat än att huden känns en aning stram, med enskilda fall av svag rodnad. Det är därför viktigt att använda en bra hudkräm och solskyddsfaktor. De här symptomen försvinner vanligtvis inom 24 timmar.

Om du har problemhud och lätt för att utveckla akne eller pormaskar kan behandlingen i vissa fall utlösa detta. Detta är dock ingenting att oroa sig över, det visar tvärtom att behandlingen har verkan. Det här är en inledande fas som kommer att avta och resultaten blir synligare med fler behandlingar.

Om du har väldigt mörk hy kan en högre intensitet i slipningen ge en ojämn blekningseffekt därför utför man en lägre intensitet grad under din behandling för bästa resultat.

Boka Online
Tillbaka

Intraceuticals Oxygenlift

0min
Längd
0:-
Pris

Madonnabehandlingen. Kur om 6 behandlingar –20%

En behandling som gör dig vacker utan nålar och smärta och omedelbar resultat!

Oxygen Intraceuticals stimulerar hudens egna funktioner. Med hjälp av renat syre slussas ett serum ned som innehåller 95% hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med ny lyster & vitalitet.

Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får spänst och lyster. Passar ALLA hudtyper. Vi jobbar med olika serum beroende på vilka resultat du vill ha.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, booster-serum med hjälp av oxygenlifttekniken, serum, creme samt UV-skydd.

Boka Online
Tillbaka

 

Vad är Intraceuticals Oxygenlift?

Intraceuticals Oxygenlift är en icke-kirurgisk behandling som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet genom att den återfuktar, ”lyfter”, fina linjer fylls ut, ger huden ny lyster och vitalitet. Med hjälp av renat syre under högt tryck slussas ett serum ned i huden som innehåller en kombination av 95% hyaluronsyra, A-C-E vitaminer och antioxidanter.

Passar ALLA hudtyper och förutom ansiktet passar Oxygenlift perfekt till dekolletage och händer.

Vi rekommenderar en kur på 6 behandlingar som man därefter följs upp var 2-3:e månad. Man kan också göra en enstaka behandling med fint resultat, t ex innan man skall gå på fest för en extra boost till huden och resultatet varar då cirka 5-7 dagar. Effekten är omedelbar – det går alldeles utmärkt att lägga makeup efteråt och gå på fest!

Oxygenlift behandlingen utförs alltid i kombination med en peeling. Med microdermabrasion/hudslipning t ex.

Boka Online
Tillbaka

Det finns 7 olika behandlingar för att kunna anpassa Oxygenlift beroende på hudtyp och individuella behov

 1. Rejuvenate: A-, C- och E-Vitamin samt hyaluronsyra. Återfuktar, ”lyfter”, stramar åt och ger ny lyster.
 2. Opulence: Samma ingredienser som i Rejuvenate, men med tillägg av botaniska extrakt: Alpha Arbutin och Yellow dock. ”Lyfter”, stramar åt och motverkar hyperpigmentering.
 3. Vitamin C+3: Stärker och skyddar huden tack vare 3 olika typer av C-Vitamin. Slätar ut och ger ny lyster.
 4. Vitamin A+: Gör huden slätare, dämpar fläckar och reducerar linjer. Återuppbyggande.
 5. Collagen+: Essentiella peptider som stimulerar kollagensyntesen. Stramar upp huden och ger ny volym.
 6. Antioxidant: Revitaliserar och skapar ny balans till trött och glåmig hud.
 7. Clarity: Salicylsyra, Hyaluronsyra, A- och C-Vitamin samt Allantoin. Lugnar, gör huden klarare och jämnare. Passar oren hy.
Boka Online
Tillbaka

Hudföryngring med radiofrekvens

Från

0min
Längd
0:-
Pris

Radiofrekvensbehandlingar passar för dig som vill ha synliga resultat efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare!

Elmac Color RF är en skön och effektiv behandling för huduppstramning, som ger huden ökad spänst och härlig lyster.

Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om samt på alla olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och icke-kirurgisk metod. Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud, rynkor och bristningar.

Behandlingen inkluderar rengöring och individuellt anpassade produkter som passar just din hudtyp. Behandlingen görs oftast som en kur på 5 gånger för bäst resultat, men kan även göras som singel behandling om man vill ha en uppfräschning.

Behandlingsområden

 • Hudföryngring och lyft
 • Rynkor
 • Slapp hud ( haka,mage,ben )
 • Acneärr
 • Porreducering
 • Mörka ringar & påsar under ögonen
 • Rosacea
 • Celluliter
 • Muskelbehandling/Massage
 • Slätar ut och stramar upp huden i ansiktet
 • Reducerar dubbelhaka
 • Stramar upp slapp hud på halsen
 • Reducerar rynkor på dekolletaget
 • Reducerar linjer och rynkor
 • Ökar kollagen- och elastinproduktionen
 • Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen
 • Reparerar och återuppbygger hudens hälsa på djupet
 • Smärtstillande & avslappnande effekt vid stela muskler

 

Boka Online
Tillbaka

Till vem passar denna behandling?

Behandlingen passar dig med stela och spända muskler i rygg, axlar och nacke eller du har fått plötsligt smärta som t ex ryggskott. Då lindar Radiovågor muskelbehandlingen mycket effektivt.

Med hjälp av en ljummen applikator masseras området så musklerna mjukas upp. Syreupptaget i muskelcellerna ökar, spänningarna minskar och kroppens egen läkningsprocess triggas igång.

Det sker en minskning av fria radikaler och eventuell mjölksyra och slagg reduceras. Du får en fantastisk massage behandling som mjukar upp musklerna på djupet.

Boka Online
Tillbaka

Pris för radiovågsbehandling

Radiovågsbehandling RF Tid Pris
Hudföryngring Ansikte 30 min 1 295:-
Hudföryngring Ansikte, Hals och Dekolletage 45 min 1 995:-
Hudföryngring Dekolletage 30 min 1 295:-
Hudföryngring hals eller händer 30 min 895:-
Cellulitbehandling eller Strier med Radiofrekvens 45 min 995:-
Massage med Radiofrekvens 30 min 695:-
Boka Online
Tillbaka

RF Radiovågor – före & efter operation

0min
Längd
0:-
Pris

Kur på 6 ggr

0:-
Pris

RF-massage används både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter som uppkommer i samband med fettsugning försvinna fortare. Antalet behandlingar är individuellt anpassade och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor.

Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktig för att bibehålla och snabba på resultatet. En positiv bieffekt av behandlingarna är att immunförsvaret stärks och kroppens slaggprodukter och gifter får det lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare efter behandlingarna.

RF-massagen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt som ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hudstruktur.

Boka Online
Tillbaka

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.